Please select your preferred language

close
map

  Working at Delem

  For over 40 years, Delem has grown a dynamic team of professionals
  continuously active developing state-of-the-art new solutions.

  Het bedrijf Delem

  Een dynamisch team met een hoog professionele, competitieve ambitie

  Het Delem-team, bestaand uit ruim 50 specialisten op verschillende vakgebieden, maakt gebruik van de nieuwste technologieën bij de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige producten. Hierbij staat de vraag van de klant centraal.

  State-of-the-art elektronica wordt ontworpen en gebouwd, waarop de in eigen beheer ontwikkelde grafische besturingssoftware wordt toegepast. Naast grafische 3D representatie van producten en het productieproces wordt tevens veel aandacht besteed aan de real-time aansturing en het dynamisch gedrag van de hydraulische en elektrische assen van de kantbanken.

  Gericht op de toepassing van het product werkt Delem samen met partners die ieder vanuit een eigen expertise meerwaarde leveren aan de afkantpersbouwers. Hiermee ontstaat een vergaande integratie die voor gebruikers van afkantpersen gebruiksvriendelijkheid en efficiënt gebruik waarborgen.

  De Delem-klanten, verspreid over de hele wereld, produceren machines ten behoeve van eindgebruikers in de plaatstaalverwerkende industrie. Zij worden voorzien van uitmuntende technische en commerciële ondersteuning. Vanuit een sterk opgebouwde kennis op het gebied van buigen, versterkt met een “total-care” filosofie, wordt samen met deze klanten gewerkt aan product- en procesoptimalisatie.

  Delem heeft in haar ruim 40-jarige bestaan bewezen dat ze een betrouwbare partner is, dit geldt voor haar klanten, haar toeleveranciers, haar samenwerkingspartners en zeker voor haar medewerkers!

  Delem, everything under control !

  Customer Support

  Life-line in de samenwerking met klanten

  De afdeling Customer Support is verantwoordelijk voor de contacten en afspraken met onze klanten.

  “Satisfy our customers” is het motto. Dit betekent dat men veel aandacht heeft voor de relatie met de klant, de vragen en de opvolging van deze vragen.

  Account Managers werken nauw samen met Technical Support medewerkers en de medewerkers van de afdeling Development en Operations om de uiteenlopende klantvragen adequaat op te pakken en af te wikkelen. De Delem klanten bevinden zich in alle werelddelen. Het onderhouden van de contacten betekent dat er intensief gecommuniceerd en gereisd wordt.

   

  Development

  Motor voor technologie & productontwikkelingen

  De afdeling Development werkt met een team van specialisten aan verschillende hard- en software oplossingen.

  Er wordt gewerkt in projecten die leiden tot hoogwaardige besturings-oplossingen. De projecten komen voornamelijk voort uit nieuwe vragen van klanten. Het zijn vragen die te maken hebben met de besturingssoftware en de mogelijkheden waarbinnen zaken beïnvloed kunnen worden om de uiteindelijk gewenste bewerking aan de kantbank voor de eindgebruiker mogelijk te maken.

  Projecten kunnen ook voortkomen uit het streven naar continue verbetering van de bestaande besturingssoftware. Delem besteedt veel aandacht aan zorgvuldig opgebouwde architectuur van de besturingssoftware en de bewaking van de voortdurende aanpassingen hierop.

  Deze wijze van werken maakt dat nieuwe software snel en adequaat kan worden ontwikkeld en toegepast.

  Binnen de afdeling Development werken de disciplines hard- en software nauw samen om het door de klant gewenste eindproduct zo optimaal mogelijk te laten zijn (binnen en buitenkant zijn perfect op elkaar afgestemd).

   

  Operations

  Excellente ontzorging voor klanten

  De afdeling Operations is verantwoordelijk voor de productie en levering van de klantspecifieke Delem besturingen op de afgesproken tijd.

  De verschillende typen Delem besturingen worden geproduceerd op klantorder. Nadat de besturingen getest zijn, worden ze vrijgegeven om verzonden te worden naar de klanten.

  In het streven naar een optimale samenwerking met onze klanten heeft de afdeling Operations een sleutelrol. De afdeling onderhoudt intensief contact met onze klanten wereldwijd om te zorgen dat onze besturingsoplossingen op tijd arriveren voor de integratie in de machines. Het uit handen nemen van deze zorg, maakt onderdeel uit van het product.

   
   

  Onze waarden

  De bedrijfswaarden vertegenwoordigen het operationele kader voor ons gedrag naar klanten, werknemers, partners en leveranciers.

  De waarden zijn ontleend aan de geschiedenis van Delem en kenmerken de interactie met elkaar. Ze bepalen onze dagelijkse acties, beïnvloeden ons gedrag en geven focus aan onze interactie met elkaar.

  We hebben deze bedrijfswaarden vastgelegd in de volgende categorieën:

  1. Professioneel
  2. Gepassioneerd
  3. Samen
  4. Innovatief